Brede opskrifter

Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Start rullingen i den brede enden, spissen skal ligge under hornet på platen. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
DIY - Strikket karklud # 2 - Forskudt rib

DIY - Strikket karklud # 2 - Forskudt rib

Jeg plejer at strikke mine klude, så de er nogenlunde kvadratiske og cirka 24-25 cm brede. Min første opskrift på en strikket karklud er blevet en succes
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

brede skiver. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad. 6-8 pers. 2 stk. svinemørbrad á 500g
Skinkestang

Skinkestang

1½-2 cm brede. Så er der dømt de glade 80’ere med lørdagskylling, fransk hotdog og skinkestang. En fed og flettet én af slagsen, for det er sådan vi kan lide skinkestang
{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

{ Marengs-kage } Kakao-kage med sprød marengs

evt en dåse kondenseret mælk - jeg lavede denne kage to gange, anden gang købte jeg en kondenseret mælk med chokolade og brede ud over kagen før marengsen kom på og bagte den derefter
Glutenfri kanelsnurrer

Glutenfri kanelsnurrer

brede. Jeg har lige været i. Sverige. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri
Nutella horn

Nutella horn

7) Form dem til horn ved at rulle dem sammen fra den brede ende, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
Lækre flütes...

Lækre flütes...

Form næste dag dejen til 4-5 flütes, ca 5 cm brede, og vend dem i sesam. ca 5 cm brede, og vend dem i sesam
Lammeryg – en græsk middag

Lammeryg – en græsk middag

20 minutter, så den samler sig, og skær derefter kødet fra benene, fjern den brede fedtbræmme og skær kødet i små skiver
Bagte kartofler

Bagte kartofler

Tag kartoflerne ud af ovnen, skær et dybt kryds på den ene brede side, og klem sammen, så kartoflen åbner sig – det kan være en god idé at bruge en grydelap til formålet
Pad Thai

Pad Thai

risnudler (de brede). Ugens tema. Thailand. En rigtig gadekøkken-klassiker med risnudler, store Vanamei-rejer og masser af smag
Pad thai med grøntsager og peanuts

Pad thai med grøntsager og peanuts

250 g brede risnudler. En af de retter jeg spiste aller flest gange, da min veninde og jeg i foråret rejste gennem Sydøstasien var pad thai i Thailand
Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

350 g brede risnudler. 350 g brede risnudler. Denne ret sender mig fluks ned til det varme Thailand. Det er en af de mest klassiske retter, som formentlig vil være at finde på de fleste thailandske menukort eller hos mange små gadekøkkener i det dejlige land mod sydøst
Ostehorn

Ostehorn

På den brede enden av «pizzastykket» legger du en skive med hvitost. Rull så fra den brede enden og inn mot den tynne
Blød dej – uendeligt nyttig

Blød dej – uendeligt nyttig

Skær hver cirkel ud i seks lige store dele og rul dem fra den brede ende til et fint horn. Jeg tror, de fleste, der bager tit, har det ligesom mig