Brasede opskrifter

Paprikagryde

Paprikagryde

Du kan servere paprikagryde med kogte ris – gerne fuldkorns – kartoffelmos eller brasede kartofler og et drys persille
Råstegte kartofler

Råstegte kartofler

Selvom du steger kartoflerne i fedtstof på en pande, så tag ikke fejl, det er ikke brasede kartofler, da de jo skal koges, inden du steger dem
WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

I vores verden er det ikke nødvendig at blande en fisk med ind i billedet her, men i stedet nogle brasede kartofler og helt klassisk grønne ærter som tilbehør
Ovnret med grønkål, tomater og oksefars

Ovnret med grønkål, tomater og oksefars

servere brasede kartofler til. eller sagt på en anden måde - kål og ko i fad. Kålen er grønkål, som jeg har fået i en kasse fra Aarstiderne
Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller

På billedet er de serveret med en sweet and sour sauce og brasede kartofler. Kyllingefrikadeller er igen én af de retter, hvor du kan få brugt nogle af dine rester og få lidt ”skjulte” grøntsager i ungerne
Farseret blomkål med gratintop og nødde-parmesanrasp

Farseret blomkål med gratintop og nødde-parmesanrasp

Vi lavede salat til – babysalatblade i en let olie/eddikedressing, blandet med bagt peberfrugt i tern og en rest kartofler – brasede i små tern, for Bondemanden er glad for kartofler, og meget glad for brasede kartofler
Grønlangkål

Grønlangkål

Men brasede kartofler til denne delikate egnsret smager også dejligt – ja, kartofler i det hele taget
Fyldte minutsteaks

Fyldte minutsteaks

Som tilbehør lavede jeg brasede kartofler og paprikadip. Brasede kartofler. I går lavede jeg aftensmad der var stærkt inspireret af en opskrift fra bogen "Opskrifter for Livet" af Tessa Kiros
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Til wienerschnitzler hører sig brasede kartofler, som du braser i samme smør, som du har stegt schnitzlerne i og efterfølgende sier hen over en skål, så smørsovsen kan serveres til

FRUTTITEKET - ANMELDER: Ellens Stardust Diner, New York, NY

I bedste kalorie- og kulhydrat-bombe blev der bestilt både æg, bacon, brasede kartofler, pandekager med chokolade-stykker, juice, frisk frugtsalat, kakao med fluff og sidst men ikke en af os fik en form for tartelet, lavet af bacon med æg/svampe-blanding i
Pizzabøf

Pizzabøf

Brasede kartofler til 4 propoints, pizzabøf til 7 propoints og en blandet salat til 0 propoints. I dag skulle jeg afprøve en ny opskrift som jeg engang har klippet ud af et ugeblad
Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Vi fik brasede kartofler, da vi havde nogle kogte kartofler i køleskabet. Fra "Alle tiders kogebog" blev jeg inspireret til denne ret, som jeg ændrede en del

SALAT MED LAKS OG REJER

Drengene fik brasede kartofler og fiskefileter, og Palle og jeg spise denne salat, som faktisk smagte bedre end den så ud
Balsamicostegt kalvelever

Balsamicostegt kalvelever

Server brasede kartofler til. Spiser du de samme retter uge efter uge. Det gør de fleste af os nok, selvom vi bliver bombarderet med inspiration fra bøger, blade, tv og vores venner
Gamle klassikere dør aldrig...

Gamle klassikere dør aldrig...

Men det betyder også, at jeg aldrig har kogte kartofler til overs, hvilket også er årsagen til, at jeg sjældent får brasede kartofler eller biksemad- hvilket i virkeligheden er en stor fejl, da det er glimrende spise