Brasede kartofler på pande opskrifter

Råstegte kartofler

Råstegte kartofler

Selvom du steger kartoflerne i fedtstof en pande, så tag ikke fejl, det er ikke brasedekartofler, da de jo skal koges, inden du steger dem
WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

I vores verden er det ikke nødvendig at blande en fisk med ind i billedet her, men i stedet nogle brasedekartofler og helt klassisk grønne ærter som tilbehør
Fyldte minutsteaks

Fyldte minutsteaks

Som tilbehør lavede jeg brasedekartofler og paprikadip. Skær så kartoflerne i mundrette stykker og varm olien op en stor tykbundet pande
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Til wienerschnitzler hører sig brasedekartofler, som du braser i samme smør, som du har stegt schnitzlerne i og efterfølgende sier hen over en skål, så smørsovsen kan serveres til
Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Torsk i fad med spinat, tomat og feta

Vi fik brasedekartofler, da vi havde nogle kogte kartofler i køleskabet. Det passede fint sammen, men kogte kartofler eller ris vil også være fint
Balsamicostegt kalvelever

Balsamicostegt kalvelever

Server brasedekartofler til. Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem i fedtstof . _kogebogen/S/Stegt_kalvelever_med_salat_og_stegte_kartofler