Braiserede opskrifter

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Braiserede porrer med tomater og laks

Braiserede porrer med tomater og laks

Varm smørret i en stor sauterepande og sauter porrerne heri under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland tomaterne ved, drys salt, peber og basilikum på og lad det hele snurre 4 – 5 minutter
Chicken korma

Chicken korma

Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Braiseret andelår VS Thai Wok

Braiseret andelår VS Thai Wok

Stod med nogle lækre andelår og vidste ikke helt hvad jeg ville med dem og det endte så i denne wok ret kombineret med det møre braiserede andekød, en lidt alternativ måde at lave wok på men resultatet var helt aldeles lækker, stærkt og sødt på samme tid
Svinekæber braiseret i øl

Svinekæber braiseret i øl

Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Hak løg og  krydderurter groft og  steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Braiserede oksekæber med beder og marv, crüditée af bolsjebeder & syltede gulbeder på radicchio-salat
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Så er vi kommet til anden del af den 2 retters weekend menu. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter