Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Skær rosenkålene over i halve og kom dem i gryden sammen med kartoflerne og lad dem koge med i et par minutter
Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod
Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Skær rosenkålene over i halve og kom dem i gryden sammen med kartoflerne og lad dem koge med i et par minutter
1,5 time tilbage af stegtiden vaskes de alminde og de søde kartofler grundigt, hvorefter de pakkes ind i sølvparpir og kommes i ovnen i ca 1 time og 20 minutter