Braiserede kartofler opskrifter

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål, tragtkantareller – kartofler apart. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

torsk, blåmuslinger og rejer med braiserede rodfrugter, brunet smør og rieslingsauce. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod

Madklubben Vesterbrogade

De andre ved bordet fik henholdsvis braiserede svinekæber og bagt torsk med rosenkål også de var meget tilfredse med resultatet

Kulinarisk kalender den 17. december

Tunge smager meget godt med nye kartofler og persillade –hakket. syrlige dressing på salaten og en fed creme til kartofler og lever

Boeuf bourguignon opskrift

Det kan dog blive voldsomt at kombinere den fede boeuf bourguignon med kartofler stegt i andefedt. Bistro mad

Braiseret svinekam med mos og citronsauce!

1,5 time tilbage af stegtiden vaskes de alminde og de søde kartofler grundigt, hvorefter de pakkes ind i sølvparpir og kommes i ovnen i ca 1 time og 20 minutter