N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. 150g fuldkorns hvedemel. 700g hvedemel. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed. De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed
hvedemelca. Brødkurven derimod var gabende tom, så den skulle fyldes op, og det med oregano brød. Rør det hele godt sammen og tilsæt dernæst hvedemelet lidt efter lidt, indtil den har den helt rigtige og bløde konsistens