N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet
De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed. De har en konsistens allá en omelet og er derfor utrolig luftige, men fulde af smag og mæthed
Lækkert alternativ til alm hvidt sandwich brød, når du lige har lyst til en kylling/bacon sandwich. 1 brød. 100 g mandelmel. 40 g smeltet smør. Bag brødet i den varme ovn i ca 35 min. 1 brød
Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. ciabattabrød. Skær brødet i skiver og rist dem på begge sider på brødristeren eller i ovnen