Vil man i øvrigt stille spørgsmål omkring opskrifter osv. Er det fingervarmt som i andre opskrifter. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
Stilbrødet i ovnen med låg på. Jeg har været væk herfra længe… Vi har simpelthen været så presset, at det eneste jeg har haft overskud til er min familie
Jeg serverer som regel også brød Men ris kunne også være et fint alternativ. En af de gode ting ved kylling i fad – i hvert fald denne variant – er, at alt kastes i samme fad, gryde eller stegeso og tilberedes
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
"Verdens bedste brød" blev serveret for min mand og mig til morgenmad en weekend, vi var på besøg hos min mands bror og kæreste, og det ER virkelig et af de bedste brød, jeg længe har smagt
Til min fødselsdag bagte jeg Kvalimad‘s efterhånden berømte “Verdens bedste brød“. Dog kan man udskifte dele af hvedemelet med grahamsmel eller andet fuldkorn – der er jeg bare ikke kommet til endnu
Sæt en gryde, der kan tåle at gå i ovnen (gerne emalje eller støbejern), med tilhørende låg ind i ovnen, så den bliver varm - alternativt kan du også bruge en stegeso
Servér retten med naanbrød (eller hvad du lige har) til. Naanbrød (kan også udelades). Der kommer min elskede römertopf til sin ret, for magen til tysk stegeso der makker ret, skal man sgu lede længe efter