Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Opløs gæren heri. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Hæld en kop koldt vand i bradepanden i bunden, og luk hurtigt lågen for at udnytte dampen
Min ynglings er Havrebrødsmix, hvor Birgits svigerdatter har videreudviklet lidt på opskriften. Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang
I får derfor opskriften (dog omregnet til danske mål) lige her, for selvom man ikke har lige nøjagtig disse forme, så kan opskriften jo snildt bruges til andre brødforme også
Frugtbrødet her er hurtigt bagt. Kom dejen i en brødform strø resten af mandlerne henover brødet. Afkøles brødet på en bagerist før det tages ud af formen
Men her er det den hurtige udgave, du får opskriften på. Her har du opskriften på et driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Hurtigtpandebrød – et nemt og lækkert brød, som minder om det klassiske fladbrød chapati, men som adskiller sig ved, at det indeholder bagepulver og birkes, og at det både kan bages på panden og i ovnen – nemt og hurtigt