Brød med rugmel opskrifter

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Tillige med er det nemt at lave. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Nigella Brød

Nigella Brød

De er en anelse anderledes end "almindeligt" hvedemel og rugmel, men du kan sagtens skifte disse to meltyper ud med det hvedemel og rugmel du nu engang har på lager
Brød i bradepande

Brød i bradepande

Dæk brødetmed et klæde, og lad det afkøle på en bagerist. Bland rugmel, hvedemel, salt og pomeransskal i en skål
Multi Brød

Multi Brød

-DGrovbrødmed en masse godt knasende og sødt fyld, rigtig dejligt som mellemmåltid  sammen med frisk frugt eller med i madpakker
Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen
kernerigt brød på ingen tid!

kernerigt brød på ingen tid!

Jeg kom alt det ”våde” i en foodprocessor sammen med mel og vendte derefter de restrende ingredienser i dejen, i en form og derefter i ovnen

Hvidt brød med god samvittighed

Du også kan vælge imellem spelt, emmer og rugmel til samme pris. Men ja, de smager super dejligt, og man kan sagtens smage, at der er brugt en fuldkornsmel, hvilket giver brødet en lækker struktur og en dybere smag
Kartoffel-appelsin brød

Kartoffel-appelsin brød

Sprøjt en brødformmed bage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage

Farfar svenske brød

Pensl brødetmed kaffe og bag på nederste rille i ca. Jeg har tilsat dejen lidt rugmel, og derfor bliver mit brød også en anelse tættere i krummen
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrødmed frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også

Snobrød med rugmel

Grov snobrødsdejmedrugmel. En smule "tungere" end normalt snobrød, men med en rigtig lækker smag. De stod for aftensmaden, som blev lavet over bål og vi stod for snobrød til efter maden
Frk. Vilstrups nemme brød

Frk. Vilstrups nemme brød

Jeg lavede tre slags brød til Muttis gæster, et af den opskrift der står her, et hvor jeg kom rugmel og kerner i, og et hvor jeg kom en dåse tomater i sammen med vandet og ekstra olie
Bruneboller med rugmel og solsikkekerner

Bruneboller med rugmel og solsikkekerner

Når man nu har lyst til at bage et mørk og groft brød men ikke kan skaffe malt mel, ja så må man jo “snyde” lidt og komme lidt kulør i