spis brød til. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Vi spiste brød til, men du kan også spise polenta til. Men tænk, at smagen af den knap så vellidte squash og aubergine kunne vendes til noget velsmagende, når de var i selskab med andre råvarer
Sammen med de råmarinerede jomfruhummere fik vi serveret hjemmebagt brød, en virkelig god og “grønt” smagende olivenolie samt lidt tørrede peperocini, en smule salt og et par friske citronbåde
Server medbrød. Retten kan varieres i det uendelige, denne gang brugte vi kalvekød og kartofler, men du kan også undlade kartoflerne i gryden og servere retten med kartoffelmos eller polenta
(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfri brød og kager
Og så har brød aldrig været af vejen som tilbehør til en skål efterårssuppe. Du står altså med opskriften på en ældgammel toscansk suppeopskrift, der blev til af resterne fra gårsdagens bord
(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfri brød og kager