Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Kom dejen i en brødform, pensl med lidt vand på toppen og sæt den i ovnen
Brødene er bedst, mens de er varme, men har man nogle til overs kan de absolut også sagtens gøre godt i madpakken eller som mellemmåltidmed lidt peanut butter eller Nutella på (alt bliver som bekendt bedre med Nutella…)
***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vandog kan gøre brødet lidt tungere)
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brødog boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Kom dejen i en brødform, pensl med lidt vand på toppen og sæt den i ovnen
Bland mel, kakao, bagepulver, salt og frysetørrede brombær i en skål. Hemmeligheden er nok at lade dejen ligge i køleskabet en dags tid eller to, inden du bager dem
Kom nu vandetmed salt og hørfrø over i skålet medmelog skyr og rør det utrolig godt sammen. Anderledes eftermiddagsbrød, med frugt og god smag (evt lun med lidt smør eller syltetøj til)