Jeg er meget glad for friskbagt brød - det er vist ingen hemmelighed længere. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsboller medhavregrød
Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen medhavregrøden. Kom melet i lidt efter lidt, med en rørmaskine (jeg brugte dejkroge) - dejen skal være lidt klistrende når alt melet er blandet i
Dejen skal ende med at have en lidt fast “havregrøds” konsistens, altså meget klistret. Du kan selv skifte meltyper og kerner/frø/gryn ud med hvad du bedst kan lide og lige har liggende
Jeg har længe gerne ville have bagt lidt brød til vuggestuen, altså noget som Oskar kunne have med til hele hans stue, da de små unger godt kan trænge til lidt fredagsforkælelse indimellem
) I så fald tog jeg udgangspunkt i opskriften derfra, men i akut brødmangel herhjemme, så lavede jeg dobbelt portion og erstattede en del af melet med, hvad jeg lige havde på lager
Server med et lækkert flute eller andet brød til. Revet gulerod i havregrøden, lidt salat/grønt til frokosten, frugt som eftermiddagssnack og grønt til aftensmaden
Det almindelige bræt bestod af æg, pølser og bacon, avocado, ristede mandler, hummus, ost, lækker skinke, frugt, lækkert brød (især rugbrødet var jeg vild med) og en skyr med bær, frugt og granola
Brød. Hans aftensmåltid blev derfor en omgang havregrødmed hindbær. Karryen svitses af i et par spiseskefulde olivenolie, hvorefter løg og hvidløg tilsættes og svitses med uden at tage farve