Sprøjt en brødformmed bage fedt, hæld dejen ned i formen, bank den på plads et par gange. Find alle dine ingredienser frem inden du går i gang med at bage
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
ville lave små brød i stedet. Jeg er generelt for dårligt til at planlægge måltiderne på seminariet og ender for ofte i kantinen med en lidt for dyr tallerken med dagens ret
Anderledes eftermiddagsbrød, med frugt og god smag (evt lun med lidt smør eller syltetøj til). Kom nu vandet med salt og hørfrø over i skålet med mel og skyr og rør det utrolig godt sammen
Rør rugmelogbagepulver i og ælt hvedemel i til dejen slipper skålen. Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse
Udover frisk frugt, pandekager, boller og scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Ved at spise dadlerne i denne kombi, hvor de er blendet med mandler, tilsætter du ligeledes noget fedt, der stabilisere blodsukkeret sammen med det grove brød, ogdermed mindsker skaden på det høje frugtsukker, og samtidig sikre du dig en bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer
Favoritbrøddet her i huset er uden tvivl den svenske kageguru Leilas filmjölkslimpa (ymerbrød) - det er hurtigt at lave, fyldt med en masse gode, sunde lækkerier og smager som en mellemting mellem brødog kage