Jeg er løbet tør for glutenfrit rugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren. Denne dej laves bedst på en køkkenmaskine da der skal røres meget luft ind i dejen
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Brødet her er meget fleksibelt og de fleste melsorter, kerner og frø kan anvendes heri - det er blot at tage et kig i skabene, se hvad der er på lager og så gå igang
) For de er bare virkelig virkelig lækre - også holder de sig friske i længere tid end "normalt" brød (uden surdej) Og ja - jeg må da tilstå, at når man først har fået en sjat surdej af en god veninde, som har stået for den hårde "graviditet", så er det sgu slet ikke så svært igen, at bage brød med surdej
til kan varieres efter, hvad man nu måtte have på lager. Først skal du have lavet dej til fladbrødene. dejen smidig og lad den hæve ved stuetemperatur eller natten over i
Resultatet er en sprød dej som er helt fantastisk og kan helt sikkert anbefales. Dette er en variant, som er lavet med udrullet toastbrød, frem for de rispapir, eller hvad man nu plejer at bruge
hvorfor skal børn ”straffes” med særlig børnetallerkner, pasta med ketchup, agurk uden skræl, brød uden skorper, mens de voksne hygger sig med gode bøffer og dejligt grønt
Derfor er der naturligvis fra messearrangørens side slået et endnu større brød op. Så lørdag morgen var ejeren af Bog&Ide i Odense så sød at medbringe alle de bøger, som hun havde liggende på lager til mig
Jeg brugte det meste af dagen inde og fik fyldt fryseren med brød. De syltede kirsebær smager dejligt i sovsen, men man skal lige passe på ikke at få for meget af den sirupsagtige lage med