Brød lage dej opskrifter

Rustikt og groft glutenfrit brød

Rustikt og groft glutenfrit brød

Jeg er løbet tør for glutenfrit rugbrød som jeg ellers altid plejer at have et lager af i fryseren. Denne dej laves bedst på en køkkenmaskine da der skal røres meget luft ind i dejen
De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

Brødet, bøffen, snasket (hvilket der ikke må spares på. Jeg blev overrasket, jublede en smule indeni og spurtede ned i netto for at købe mig et lager
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

 Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Koldthævede speltboller

Koldthævede speltboller

) Jeg er og bliver fan af koldhævning, for hold nu op hvor er det nemt, og så kommer der bare et anderledes og lækkert brød ud af det ift
Koldthævede Kerneflútes

Koldthævede Kerneflútes

Brødet her er meget fleksibelt og de fleste melsorter, kerner og frø kan anvendes heri - det er blot at tage et kig i skabene, se hvad der er på lager og så gå igang
Kernestykker m. surdej

Kernestykker m. surdej

) For de er bare virkelig virkelig lækre - også holder de sig friske i længere tid end "normalt" brød (uden surdej) Og ja - jeg må da tilstå, at når man først har fået en sjat surdej af en god veninde, som har stået for den hårde "graviditet", så er det sgu slet ikke så svært igen, at bage brød med surdej
SpringRolls lavet med toastbrød.

SpringRolls lavet med toastbrød.

Resultatet er en sprød dej som er helt fantastisk og kan helt sikkert anbefales. Dette er en variant, som er lavet med udrullet toastbrød, frem for de rispapir, eller hvad man nu plejer at bruge

Børn er ikke kræsne – det er de voksne

hvorfor skal børn ”straffes” med særlig børnetallerkner, pasta med ketchup, agurk uden skræl, brød uden skorper, mens de voksne hygger sig med gode bøffer og dejligt grønt
I år bliver det helt crazy på Kreative Dage

I år bliver det helt crazy på Kreative Dage

Derfor er der naturligvis fra messearrangørens side slået et endnu større brød op. Så lørdag morgen var ejeren af Bog&Ide i Odense så sød at medbringe alle de bøger, som hun havde liggende på lager til mig
Fiberrige pølsehorn

Fiberrige pølsehorn

De sorter jeg har brugt var hvad jeg lige havde på lager i den grove afdeling. SÅ lækre i smag, og SÅ dejlig mættende
Perfekte flutes

Perfekte flutes

De små lufthuller gør, at brødet bliver sprødt hele vejen rundt – og formene holder styr på den bløde dej
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Jeg brugte det meste af dagen inde og fik fyldt fryseren med brød. De syltede kirsebær smager dejligt i sovsen, men man skal lige passe på ikke at få for meget af den sirupsagtige lage med