Posted on maj 19, 2015 by Anna Warrington in Brød, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Top 20 opskrifter. 10 min at smække sammen hvis du har en rest quinoa liggende i køleskabet. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Serveres med brød. Skyl quinoaen grundigt. Kog kartofler, gulerødder, løg og quinoa sammen med alle de andre ingredienser undtagen broccoli og peberfrugt
Det vil sige hvid pasta, hvide ris og hvidt brød. En sjov detalje ved kartofler er, at en kogt kartoffel efter nedkøling indeholder markant mindre stivelse
Brød. Kogtquinoa/ris. Daal, dhal, dal, dael. kært barn har mange navne. Min yndlingsversion indeholder spinat, fordi det smager dejligt og gør retten lidt pænere at se på
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Og positivt overrasket blev jeg i høj grad, da jeg smagte på dette glutenfri `rugbrød`. Jeg synes ellers at glutenfrit brød (medmindre det er kage eller muffins) ofte er meget kedelig i smagen og meget `grødagtig`
og jeg ville bevæge mig rundt i en os af skønne krydderier og en duft af nybagt brød dagen lang. Tilsæt quinoamel, majsmel og juster konsistensen med speltmelen
Hvis det skal bruges til pitabrød, kan du evt. til pitabrød m. 50g skyllet og kogtquinoa (25g i tørvægt). Kikærterne har stået i brød i 10-12 timer, koges derefter i