At bage et brød i en gryde er spændende og så får man faktisk et rigtig godt brød ud af det. Skorpen bliver dejlig sprød og så syntes jeg også brødet får en bedre krumme, prøv det, hvad er det værste der kan ske
Steg dem gyldne i gryden. Server den stegte bacon i en skål ved siden af og giv godt, groft brød til. Tag bacon op af gryden og læg det på fedtsugende papir
Hvedemel, salt og maltmel tilsættes, og der røres rundt med en grydeske indtil alt melet er vådt. Ovnen tændes på 250°, og stegesoen/Römertopfen/Gryden med låg sættes i ovnen og varmer med op. Når ovenen er varm nok, ventes yderligere 15 minutter, før der drysses en håndfuld grovvalsede havregryn eller speltkerner i bunden af gryden. Herefter væltes dejen ned i gryden, og den sættes i ovnen og bager 30 minutter med låg på. Efter 30 minutter skrues ned til 230°, og brødet bages videre uden låg i ca