Lækkert brød ville også have passet godt til…. Selvom tapas egentlig er en spansk måde at spise på (mange små retter), fik jeg i sidste uge lyst til en mere græsk version…
Jeg har kigget lidt i nogle traditionelle, græske opskriftsbøger – tre forskellige – og ingen af deres opskrifter på græske frikadeller indeholder fetaost … Til gengæld indeholder de opblødet og -vredet ”gammelt” brød
Den græske udgave af gyros, som jeg kender den, er en tyndt, lidt forvokset pitabrød, som svøbes om noget kebab-lignende kød, løg, et par pommes frites, tomater, sød deli sennep, ketchup og tzatziki
Serveres med kartoffelbåde, tzatziki og brød. Kartoffelbåde, tzatziki og brød. Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen
I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
Græsk. Der var mange, som spurgte efter opskriften på brødet og på den mælkefri smelteost. Jeg er i gang med en naturlig glutenfri og mælkefri bagebog, og opskriften på det hvide brød er herfra
Det er yderst sjældent, at jeg laver boller og når jeg endelig bager brød, så ender det altid med koldhævet brød som kan "formes" ved hjælp af to spiseskeer
Sukker, salt, græsk yoghurt og evt. Naanbrød er et geneielt stykke brød. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør