Brød uden gær og mælk opskrifter

Naan brød som mine indervenner laver dem

Naan brød som mine indervenner laver dem

N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Tyrkisk brød (det med luft)

Tyrkisk brød (det med luft)

D. e. t. b. d. s. r. n. å. m. a. k. g. o. i. h. j. ,. l. æ. y. ø. f. u. I. T. v. w. /. p. 2. 5. 3. 1. (. ). 0. 6. -. 8. R. L. Æ. 4. M. S. P. B. e g
Friskbagt brød og varmt te

Friskbagt brød og varmt te

Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Madpakke brød m/fuldkorn

Madpakke brød m/fuldkorn

L. u. f. t. i. g. e. o. m. æ. n. d. a. p. k. b. r. ø. c. 1. s. ,. 2. 5. h. l. 0. v. 4. -. G. y. O. j. M. E. T. S. å. /. P. B. 7
Low carb brød

Low carb brød

Kan du godt lide ideen ogstenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller

Paleo brød.

Undgå korn, mælkprodukterog stivelse. Vi har dog fundet denne opskrift på et lækkert brød, som stiller vores lyst til rugbrød, og så er det nemt at lave
Små hurtige brød til suppen LCHF

Små hurtige brød til suppen LCHF

M. i. n. o. p. s. k. r. f. t. a. g. e. u. d. å. 6. m. ø. b. l. 4. 2. æ. 1. h. v. Y. B. 0. H. y. J. V. ). ) g
Hasselback brød

Hasselback brød

De kan også spises alene, de er kjempegode. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER
Lækkert sprødt Durum brød

Lækkert sprødt Durum brød

J. e. g. b. a. r. t. i. s. d. ø. j. l. k. ,. v. m. p. f. o. n. D. å. æ. N. 5. 0. (. h. u. 1. ). 2. 6. 4. B. -. S. L
Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Groft brød

Groft brød

S. t. o. r. u. n. d. g. f. s. i. k. p. ø. b. O. v. e. l. ). E. æ. a. h. y. m. å. ,. J. j. G. 5. 4. ½. 0. -. 1. 2. 3. T. R. c. P. F. D. B. 8