Bourguignon opskrifter

Beouf Bourguignon

Beouf Bourguignon

I mellemtiden kan du varme dig med en god gammel fransk klassiker – beouf bourguignon. Håber I alle har nydt solskinnet lige så meget som mig – er der noget som de første, forsigtige forårsdage
Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne

Hvad har du brug for. 1 fonduegryde med brænder. Marmite af ler kan anvendes. 1 fonduegaffel pro personaEn dug som kan tåle at blive fedtet
Boeuf Bourguignon à la Edel ஜ

Boeuf Bourguignon à la Edel ஜ

Boeuf Bourguignon er en fransk kraftig kjøttgryte, kokt med vin. Matretten er fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne
Boeuf Bourguignon i Crock-Pot ♫♫

Boeuf Bourguignon i Crock-Pot ♫♫

Denne klassiske oppskriften fra det franske bondekjøkken egner seg godt i en Crock-Pot. Spesielt i en med innekasserolle av metall med DuraCeramic-belegg, da kan du enkelt brune bacon, sopp og kjøtt direkte i Crock-Pot kasserollen

SVAMPE OG LINSE BOURGUIGNON

BOURGUIGNON. For at lave bourguignonen. Server det straks, sammen med bourguignonen. MENS DU VENTER på, at forårsolen atter skal danse på dit hår, kan jeg forslå en gryderet, der også varmer kroppen godt igennem og gør dig glad og tilfreds (nu håber jeg ikke, at jeg har lovet for meget)
Papas Lasagne Bolognese

Papas Lasagne Bolognese

I december er min livret risengrød, om lørdagen er det wienerschnitzel, i regnvejr bouef bourguignon, i venners selskab er det tapas og sådan kunne jeg blive ved…

Mens vi venter på at verden forandrer sig

I påsken lavede vi ragú i min kæmpe 10 liters gryde, så der nu er 8 gode portioner klar i fryseren ved siden af et par poser boeuf bourguignon

Boeuf Bourguignon

Soigner inderlåret for sener og fedt og skær den i store stykker, som vendes i mel. Skær bacon/fanø skinken i tern, og steg det i en stor gryde, evt
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Jeg bruger den dog oftes til Gullash eller Beuf Bourguignon. Price har lavet Beuf Bourguignon med inderlår