Bland kokosmel medkondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg er både til fyldte chokolader og når det skal gå stærkt og blodsukkeret er lavt er der ikke noget bedre end en snickers marsbar eller bounty
Nu har vi prøvet at lave bounty et par gange… Første gang samme med favoritnaboerne da det jo er en lille glutenfri lækkerbisken og sidenhen med forskellige slags kokos
Sunde Bounty. Det er bare hygge og en tradition jeg aldrig vil glemme, den dag de ikke er her mere. Hvis du vil have den kondenserede mælk fra dåse tykkere, varmes den i en gryde
Barene kan holde sig på køl ca. kondenseretmælk. Kokosmelet og den kondenseretmælk blandes i en skål. Kokosmelet og den kondenseretmælk blandes i en skål
Bounty-bar fyld. Bland herefter smør sammen med kokosflager og kondenseretmælk. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted