I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Brunchbrættet består af et glas yoghurt med appelsinmarmelade, yoghurt og mysli. Der var spejlæg, bæryoghurt med rugbrødsknas, brødkurv, hønsesalat med bacon, laks med sennepsmayo, sprød kylling med koriandermayo, amerikanske pandekager og chokolade-hasselnøddecreme
Boller af rugbrødsrester. Kom gær og skyr/yoghurt i massen og rør rundt til gæret opløses. Tilsæt olie, æg, salt og sirup/honning/brun farin/sukker og rør rundt
Brød, boller eller rundstykker. 3) kom yoghurten over frugten. 4) kom sirup/honning over yoghurten. 2) Tag det herefter af panden og drys det over yoghurten. 4-5 spsk yoghurt neutral. 1 tsk sirup eller honning
Boller i karry. Men karrysuppe er også en udmærket ret resten af året, for du behøver jo ikke at gøre den brændende stærk, og med en klat kold yoghurt på toppen bliver suppen let og frisk
Rør det rundt og tilføj creme fraiche, honning, sirup, salt, tranebær, olie og maltmel. Det er en fantastisk maskine, som rører deje, der bliver til de lækreste og blødeste boller
Det her er indtil videre de bedste boller, jeg har bagt. Der er bare ikke noget bedre end nybagte boller på en søndag morgen som denne, og så er de oven i købet virkelig nemme at lave
Rør gæren ud i yoghurt og vand , tilsæt alt minus mel. 14 boller a 100 gram. 4 dl græsk yoghurt el. 1 tsk honning. Form ca 14 boller af 100 g , det gør at de er færdig bagte ens og samtidig. 14 boller a 100 gram 25 g gær. 4 dl græsk yoghurt el. 1 tsk honning