T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Dejen skal være klisteret doguden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. Og langtidshævet brød er ikke det jeg gør mest i så jeg måtte ud og “låne” en opskrift, jeg har dog tilføjet lidt til opskriften
Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer. brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende. Tilsæt grahamsmelog ruggryn. Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3