Boller uden mel og gær opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g

Boller i karry

Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet i en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Boller i karry – som i den grad er sundhedsoptimeret

Boller i karry – som i den grad er sundhedsoptimeret

blomkålsris, boller i karry, glutenfri, grøntsager, kylling, kyllingeboller, melfri, sund. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Broccoli boller

Broccoli boller

kokosmel Cia frø til at toppe bollerne med. Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer
Fødselsdags boller

Fødselsdags boller

N. å. r. j. e. g. h. o. l. d. f. ø. s. a. b. t. i. 2. ,. m. n. v. u. p. æ. k. 6. 0. 5. 3. 4. 1. -. S. V. 7. P. D. H. F. c. (. ). /. E. B. y. U. M. S g
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Yeast tørgær, det er glutenfrit og fungerer ret så fint. De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit
Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Kogende vand og skyr blandes godt oggæren tilsættes herefter sammen med resten af ingredienserne. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre