Boller uden mel og æg opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Rør hvedemelog resten af ingredienserne i med en grydeske. hvedemel. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret doguden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. Rør rundt med en ske, tilsæt det meste af melet men hold lidt igen
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid oggrahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel

Glutenfri boller

Der er nemlig både kikærtemelogfuldkornsrismel i, som er gode vata-dæmpende ingredienser. fuldkornsrismel
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende. Tilsæt grahamsmelog ruggryn. Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed