Boller uden mælk og mel opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Rør hvedemelog resten af ingredienserne i med en grydeske. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Opløs gæret i vandet og bland resten af ingredienserne i

Boller i karry

Varm grønsagsbouillon op til kogepunktet i en gryde der er stor nok til at alle kødboller kan ligge dækket af vand i ét lag
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret doguden at være flydende. Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. Og langtidshævet brød er ikke det jeg gør mest i så jeg måtte ud og “låne” en opskrift, jeg har dog tilføjet lidt til opskriften
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid oggrahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 1 g fedt 3 dl kærnemælk. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel

Glutenfri boller

Der er nemlig både kikærtemelogfuldkornsrismel i, som er gode vata-dæmpende ingredienser. de mange kerner, og så mætter de meget