Boller uden æg opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Min bedstemors boller

Min bedstemors boller

Dagens projekt har været en portion boller til fryseren, og dermed var dette projekt i den sundere ende af skalaen
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Læg bagepapir på en bageplade. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. 9 boller. Bag bollerne ved 225 i ca 15 min. dk men tilrettet 9 boller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Pizza Boller

Pizza Boller

Pizza boller 2017-08-01 23. Disse pizzabollene er helt nydelige, jeg elsker som dere vet alt som er varm bakst, men disse er bare så utrolig gode
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur