solsikkekerner. Disse gluten- og laktosefri boller med mandelmel og hørfrø smager så lækkert. hørfrø. Bollerne formes og lægges på en bageplade med bagepapir og bages nu i ovnen ved 160 grader til de er gyldne. Som Stinna skriver, så må mandler ikke opvarmes over 160 grader, ellers ødelægger man fedtstofferne i mandlerne, så vil anbefale bollerne bages på de 160 grader. 3 spsk hørfrø. 3 spsk solsikkekerner
solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt
***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
solsikkekerner. hørfrø. Gode hverdagsboller med kerner og frø. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Nybagte boller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes