Boller solsikkekerner hørfrø opskrifter

Gluten- og laktosefri boller med mandelmel og hørfrø

solsikkekerner. Disse gluten- og laktosefri boller med mandelmel og hørfrø smager så lækkert. hørfrø. Bollerne formes og lægges på en bageplade med bagepapir og bages nu i ovnen ved 160 grader til de er gyldne. Som Stinna skriver, så må mandler ikke opvarmes over 160 grader, ellers ødelægger man fedtstofferne i mandlerne, så vil anbefale bollerne bages på de 160 grader. 3 spsk hørfrø. 3 spsk solsikkekerner
Gullerods boller uden mel

Gullerods boller uden mel

Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. 1/2 dl hørfrø. 1 dl solsikkekerner. 1/2 dl hørfrø. 1 dl solsikkekerner
Sunde boller

Sunde boller

Gæren opløses i skyr og der kommes solsikkekerner i efter smag. Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk

Glutenfri boller

Disse boller er rigtig gode, hvis du som jeg, skal have din vata i balance – altså hvis du bøvler med irriteret tyktarm
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt
Broccoli boller

Broccoli boller

med frø eller kerner (Vi brugte lidt hørfrø og solsikkekerner). Denne gang er det lækre broccoli boller de har haft gang i
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Denne portion dej fik også et drys hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner inden den kom på køl. Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævede boller
Gode boller!

Gode boller!

Der er ikke noget bedre end nybagte boller om morgenen. Med to spiskeskeer sættes dejen på pladerne som boller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

4 dl blandede kerner (sesamfrø, solsikkekerner, birkes, hørfrø, græskarkerner osv - jeg tilsatte også lidt nigellafrø)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding). 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner). 500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner)
Hurtige og nemme boller

Hurtige og nemme boller

solsikkekerner. hørfrø. Gode hverdagsboller med kerner og frø. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Sunde glutenfri boller

Sunde glutenfri boller

Nybagte boller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes