solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt
Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmel og hvedemel. 175 gram hvedemel. 500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner). 175 gram hvedemel. 500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner)
Lige dele hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, quinoa eller hvad skabet lige gemmer på. Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset
Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Start med at opløs gæren i vandetRiv squashen fint og bland med vand og gær, æg og olieHerefter tilsættes solsikkekerner, hørfrø, havregryn, grahamsmel og saltMæt dejen med hvedemelDejen æltes til den er fast – den må ikke blive for tørSæt dejen til hævning i en time et lunt stedNu slås bollerne sammen
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Jeg har altid solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og havregryn i skabene, så det kom der selvfølgelig også i
Pensel boller og drys med fx solsikkekerner, birkes, hørfrø, havregryn, græskarkerne osv. Sesamfrø, birkes, hørfrø, solsikkekerner, havregryn eller lignende til drys