Boller solsikkekerner havregryn opskrifter

Gullerods boller uden mel

Gullerods boller uden mel

Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli. 1 dl havregryn. 1 dl solsikkekerner. 1 dl havregryn. 1 dl solsikkekerner
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. solsikkekerner
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Denne portion dej fik også et drys hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner inden den kom på køl. Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævede boller
Boller med kefir

Boller med kefir

Pensl bollerne med lidt vand, og drys med solsikkekerner eller andre kerner/frø. Kom hvedemel, havregryn og grahamsmel i en skål
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl havregryn. 4 dl blandede kerner (sesamfrø, solsikkekerner, birkes, hørfrø, græskarkerner osv - jeg tilsatte også lidt nigellafrø). 1 dl havregryn
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

2,5 dl havregryn. 2,5 dl solsikkekerner. 2,5 dl havregryn. 2,5 dl solsikkekerner. En lille, nem snack til eftermiddagen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1,5 dl koldt vand (og måske lidt mere)5 g gær280 g hvedemel105 g grovmel (rugmel, grahamsmel eller lignende)10 g havsaltHavreflager, gærskarkerner, solsikkekerner eller revet parmesan til toppenHæld koldt vand og gær i en skål og opløs gæren i vandet. Skær dejen ud i ca 5 x 10 cm store stykker, pensl med vand og drys med havregryn, kerner eller revet parmesan
Lækre og saftige gulerodsboller med/uden solsikkekerner

Lækre og saftige gulerodsboller med/uden solsikkekerner

Bag dine boller i ca. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. 225 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og lad den blive godt varm inden du sætter dine boller ind. • 1 dl havregryn
Hurtige glutenfrie boller

Hurtige glutenfrie boller

sesamfrø, chiafrø, birkes, glutenfrie havregryn og solsikkekerner. Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang
Sunde glutenfri boller

Sunde glutenfri boller

Nybagte boller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes
Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g finvalsede havregryn

Gode rustikke boller med chia og æble

Tilsæt derefter salt, revet æble, solsikkekerner,. havregryn og de opblødte chiafrø. chiaboller med æble, som I får opskriften på i dag