1,5 dl koldt vand (og måske lidt mere)5 g gær280 g hvedemel105 g grovmel (rugmel, grahamsmel eller lignende)10 g havsaltHavreflager, gærskarkerner, solsikkekerner eller revet parmesan til toppenHæld koldt vand og gær i en skål og opløs gæren i vandet. Skær dejen ud i ca 5 x 10 cm store stykker, pensl med vand og drys med havregryn, kerner eller revet parmesan
Bag dine boller i ca. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. 225 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og lad den blive godt varm inden du sætter dine boller ind. • 1 dl havregryn
sesamfrø, chiafrø, birkes, glutenfrie havregryn og solsikkekerner. Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang
Tilsæt juice pulp og rør derefter fuldkornsmel og solsikkekerner i. Jeg har rørt noget af pulpen i dejen til nogle grove, koldhævede boller sammen, og jeg har tænkt mig at bruge resten til deller eller i vafler
Nybagte boller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g finvalsede havregryn