Boller solsikkekerner hørfrø hvedemel opskrifter

Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. fuldkornshvedemel og lad det stå i nogle minutter
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Denne portion dej fik også et drys hørfrø, sesamfrø og solsikkekerner inden den kom på køl. Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævede boller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

4 dl blandede kerner (sesamfrø, solsikkekerner, birkes, hørfrø, græskarkerner osv - jeg tilsatte også lidt nigellafrø). 2 dl hvedemel. 2 dl hvedemel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmel og hvedemel. 175 gram hvedemel. 500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner). 175 gram hvedemel. 500 g kerner (sesam, græskar, hørfrø eller solsikkekerner)
VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Lige dele hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, quinoa eller hvad skabet lige gemmer på. Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start med durum og den grove type, og mæt derefter dejen med hvedemel
Bryggerboller

Bryggerboller

Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Fiberboller

Fiberboller

knækkede rug-, hvede-, og solsikkekerner samt hør- og sesamfrø, men til de her boller prøvede jeg deres fiberblanding som består af
svampede gulerodsboller

svampede gulerodsboller

Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Hjemmebagte squashboller

Hjemmebagte squashboller

Start med at opløs gæren i vandetRiv squashen fint og bland med vand og gær, æg og olieHerefter tilsættes solsikkekerner, hørfrø, havregryn, grahamsmel og saltMæt dejen med hvedemelDejen æltes til den er fast – den må ikke blive for tørSæt dejen til hævning i en time et lunt stedNu slås bollerne sammen
Gulerods pølsehorn

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Jeg har altid solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og havregryn i skabene, så det kom der selvfølgelig også i

Lækre brydeboller

Pensel boller og drys med fx solsikkekerner, birkes, hørfrø, havregryn, græskarkerne osv. Sesamfrø, birkes, hørfrø, solsikkekerner, havregryn eller lignende til drys
Havregrynsboller

Havregrynsboller

Med solsikkekerner. Tilføj salt, allehånde havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og