Hæld solsikkeolien ned langs siden af dejen i skålen. The post Grove koldhævede boller med chokoladechunks, havregryn, kerner og nødder appeared first on Annemette Voss
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Lidt olie. lidt havregryn – kun til topping. Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller. Der blev serveret et kæmpe brunchbord, hvoriblandt disse lækre boller var
Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
karrySalt og peberOlieEvt. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
Varm rigelig olie op i en stor pande og sæt frikadeller af farsen af med en spiseske. Rør herefter godt sammen med krydderier, salt, peber, havregryn, æg og mel