solsikkekerner. Disse gluten- og laktosefri bollermed mandelmel oghørfrø smager så lækkert. Prøv dig frem med olie og vand – tilføj mere hvis du synes der mangler det
Her til aften har jeg bagt en portion gulerodsbollermedsolsikkekerneroghørfrø. Læg nu bollerne på en bageplade med bagepapir, brug gerne to plader, da bollerne hæver meget ved efterhævning
Jeg havde en drøm om noglemed gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
***kan substitueres medsolsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. I den anledning har jeg også smagt palæobrød for første gang og det blev jeg ret begejstret for
DEJEN SKAL RØRES PÅ RØREMASKINE ELLER MED HÅNDMIXER MEDPISKERIS/DEJKROGE. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag