Boller med rugmel og solsikkekerner opskrifter

Bruneboller med rugmel og solsikkekerner

Bruneboller med rugmel og solsikkekerner

Copyright © CA food and cakes [Brunebollermedrugmelogsolsikkekerner], All Right Reserved. rids tre snit i hver bolle og pensel dem med vand
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres. Jeg er helt tosset med. bogen) som udgangspunkt for bollerne
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Drys gavmildt medsolsikkekerner, hørfrø og sesamfrø. Denne portion dej fik også et drys hørfrø, sesamfrø ogsolsikkekerner inden den kom på køl
Gode boller!

Gode boller!

Med denne opskrift bliver det ikke nemmere - og så er den endda i en sund og grov variation. Med to spiskeskeer sættes dejen på pladerne som boller
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Surdejen blandes i en skål med vand, salt, rugmelog hvedemel. Dæk dejen med film og stil den ved stuetemperatur til næste dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler. Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt
VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Efter hævningen formes bollerneog rulles i drysset. Gæren opløses i vandet og de øvrige ingredienser tilsættes
Top lækre koldthævet grovboller!

Top lækre koldthævet grovboller!

Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmelog groft rugmel. Og så har de en lækker smag sammen med en lækker sprød skårpe
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det medsolsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
svampede gulerodsboller

svampede gulerodsboller

Den originale opskrift er med almindelig hvedemel ogsolsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Rugboller

Rugboller

De blev virkelig gode med en sprød skorpe. Tilsæt skyr, salt, rugmelog hvedemel til dejen er fugtig, men smidig
Gulerods pølsehorn

Gulerods pølsehorn

Klap eller rul bollerne flade og runde. Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller
Nemme solsikkekerneboller eller flutes

Nemme solsikkekerneboller eller flutes

En hurtig og nem opskrift på flutes eller bollermedsolsikkekerner. Men er det et hvidt almindeligt flute du søger, så nøjes gerne med hvedemelet, det bliver rigtig lækkert