De her boller er dog gode på alle tidspunkter af døgnet, for dejen er ikke sød – der er hverken sukker eller honning i dejen – så de små boller egner sig super godt som tilbehør til f
det er blevet til Luises gulerodsboller - fuldt ud konkurrencedygtige med Emmerys’. den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Tilsæt de revne gulerødder sammen med græskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Sidste år lavede jeg også fastelavnsbollermed chokosmag, du kan finde opskriften her. Kom også lakridspulver heri, men smagen kom ikke rigtig frem i bollerne, så det kan sagtens udelades