Boller med rugmel honning opskrifter

Græskarkerneboller med kærnemælk og rugmel

Græskarkerneboller med kærnemælk og rugmel

De her boller er dog gode på alle tidspunkter af døgnet, for dejen er ikke sød – der er hverken sukker eller honning i dejen – så de små boller egner sig super godt som tilbehør til f
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

det er blevet til Luises gulerodsboller - fuldt ud konkurrencedygtige med Emmerys’. den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
svampede gulerodsboller

svampede gulerodsboller

Tilsæt de revne gulerødder sammen med græskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
Sprøde baguettes

Sprøde baguettes

noget af dejen til boller. Rør grundigt rundt med fast hånd, så ingredienserne blandes til en jævn, klistret masse
De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

Bland herefter havregryn og rugmel sammen med tørgær inden det blandet i vandet. Jeg har et eller andet med burgere
Gulerods pølsehorn

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time
Koldhævede valnøddestykker

Koldhævede valnøddestykker

Jeg valgte at knække nødderne groft med hænderne, da jeg godt kan lide at der er noget groft struktur i bollerne
Søndagsboller

Søndagsboller

Morgengrød med gulerødder. rugmel, speltmel, havregryn osv. honning. Koldhævet boller – de smager SÅ godt. Bollerne skal stå natten over
Surdejsboller - glutenfrie

Surdejsboller - glutenfrie

hver side og derefter spist som de var eller medhonning på. Bollerne her bliver lettere faste, men stadig gode og med en skøn syrlig

Originale vikingefladbrød

Vikingerne lavede ikke boller, men fladbrød. hver side og derefter spist som de var eller medhonning
Koldhævede morgenboller

Koldhævede morgenboller

Vi er pt i sommerhus med vores bedste venner, og det betyder afslapning på højt plan og boller til morgenmad
Koldhævede øllebrødsboller

Koldhævede øllebrødsboller

Dagen efter kommes bollerne på bageplader med to skeer. Dejen sættes på køl i en skål med film over. lidt rugmel

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Æbleboller med fut under krydderierne

Æbleboller med fut under krydderierne

Jeg udskiftede også rugmelmed durummel for at gøre dem ekstra dejlige og luftig. honning. Luftige æblebollermed kanel og kardemomme