Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Mad bollermed skinke. Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m
Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
Det burdet ikke være ikke nødvendigt at vende dem, hvis du bager med låg. ½ dl olie. Man kan bage bollerne, grille kødet og derefter frugter til dessert på én portion kul
Når dejen er æltet færdigt lægges den i en oliesmurt skål, vær ikke karry medolien. Når bollerne sættes i ovnen, sprøjt da med en vandforstøver for at starte bagningen med damp
Herefter tilsættes olie og sojayoghurt, som røres med. oliven- eller rapsolie. Dæk bollerne til med et rent viskestykke og lad dem efterhæve i en halv times tid