Boller med kærnemælk og fuldkornsmel opskrifter

Femkornsstykker

Femkornsstykker

Som oftest med surdejs baserede bollerog brød, så er der tale om en ret våd dej, der bedst laves med røremaskine eller alternativt æltes med ske
Laksesliders med sprøde grønsager og dildcreme

Laksesliders med sprøde grønsager og dildcreme

Bollerne til disse sliders er lavet med en smule fuldkornsmelog pyntet med nigellafrø. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at lave, ihvertfald så snart du har bagt dine boller, og så skal du bare fylde dem med dit yndlings burgerfyld
Christiania Boller

Christiania Boller

Gæren smuldres og blandes med lunt vand ogkærnemælk. Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende bollermed anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug
Fiberrige luxus squashboller

Fiberrige luxus squashboller

Inden de sættes i ovnen pensles de med mælk og drysses eventuelt med lidt sesamfrø. Gær, salt og olie røres ud i lunken vand til gæren er opløst

Osteboller

Lad dem hæve i en time, pensl dem med vand og drys det sidste parmesan på. Rør fuldkornsmelogkærnemælk sammen i en skål og lad den stå på køkkenbordet i en halv times tid