Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere. Den sprøde skorpe opnår jeg ved at bage dem med varmluft
Pensl bollernemed sammenpisket æg, og drys med, hvad du måtte ønske at drysse med. For nogle vil have dem med rosiner, andre vil have dem uden, nogle vil have dem luftige, andre vil have dem faste
En sjat god honning. have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Lad de bagte nektariner køle af og server dem med yogurt, blåbær, hasselnødder og honning på toppen. Vi fejrede det med at spise frokost i Torvehallerne med confit de canard sandwich og brombær og nektariner til dessert
Efter en måned er honningkage dejen meget hård, men når du rører sammen med potasken og de andre ingredienser til honningkagerne bliver den blødere og kan røres til en ensartet dej