Boller med havreklid opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g havreklid
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej. Bag bollerne øverst i ovnen
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft
Healthy Homemade Buns

Healthy Homemade Buns

Dette er de boller som vi har erstattet med de usunde rundstykker eller hvedeboller herhjemme – OG GODT ER DET
Havregrød på klid

Havregrød på klid

bagværk og boller. Her til morgen skiftede jeg de traditionelle havregryn ud medhavreklid i min morgengrød
Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. 1 1/2-2 dl havreklid. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm. 1 1/2-2 dl havreklid

Klidbrød/boller

Det hældes i grahamsmelblandingen sammen med rapsolie, sukker, salt og hvedemel. Nu formes til brød eller boller

Rødbedeboller – Kommunistboller

Vi har også prøvet at lave bollermed gulerødder og bollermed broccoli. Skræl rødbederne, og blend dem sammen med vandet til en “smoothie”

Rabarber Tærte

Paser godt med kaffe og boller . CS havreklid 2 æg 2CS majsstivelse (maizena) 2CS mælkepulver 2CS 4Cs skummetmælk yoghurt 1CC kemisk gær 1 strejf af vanille smag flydende sødemiddel til smag Rabarber er sat ind i en tærte gryde (ikke aftagelig, den anden, jeg brugte en silikone)