Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g havreklid
Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft
Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller. Form bagefter dejen til boller. 1 1/2-2 dl havreklid. Efterhæv bollerne i 20-30 min før de pensles med vand og bages på 200 grader alm. 1 1/2-2 dl havreklid
Paser godt med kaffe og boller . CS havreklid 2 æg 2CS majsstivelse (maizena) 2CS mælkepulver 2CS 4Cs skummetmælk yoghurt 1CC kemisk gær 1 strejf af vanille smag flydende sødemiddel til smag Rabarber er sat ind i en tærte gryde (ikke aftagelig, den anden, jeg brugte en silikone)