Jeg havde en drøm om noglemed gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
solsikkekerner, græskarkerner oghavregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. havregryn. Da chiafrø suger vand til sig kan dejen godt være rart våd og jeg plejer derfor at røre dejen med en ske i en skål
Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler. Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt
Bag dine boller i ca. Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Bland også sukker, salt, revet gulerod og solsikkerkernerne i
Tilsæt juice pulp og rør derefter fuldkornsmel ogsolsikkekerner i. Tag dejen ud næste morgen og brug en ske til at klatte boller op på en bageplade med bagepapir
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Rør de to æg ud, tilsæt salt, bagepulver, honning, lunkent vand og husk rør godt sammen og lad det hvile 5 min så husken kommer til sin ret. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g finvalsede havregryn. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Sæt derefter bollermed en. brødklappere med gulerod og persille" og "glutenfri. om, at man kan købe færdigblandede poser med grove blandinger, som er lette at