Boller med havregryn og solsikkekerner opskrifter

Gullerods boller uden mel

Gullerods boller uden mel

Jeg havde en drøm om noglemed gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

solsikkekerner, græskarkerner oghavregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens. havregryn. Da chiafrø suger vand til sig kan dejen godt være rart våd og jeg plejer derfor at røre dejen med en ske i en skål
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Drys gavmildt medsolsikkekerner, hørfrø og sesamfrø. Denne portion dej fik også et drys hørfrø, sesamfrø ogsolsikkekerner inden den kom på køl
Boller med kefir

Boller med kefir

Kom hvedemel, havregrynog grahamsmel i en skål. Pensl bollernemed lidt vand, og drys medsolsikkekerner eller andre kerner/frø
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg på en bageplade betrukket med bagepapir og skær i passende stykker. Har tidligere købt flere krydderier derinde og det kan virkelig anbefales
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler. Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt
Hurtige glutenfrie boller

Hurtige glutenfrie boller

Nu kan jeg bage glutenfrit brød ogboller rimelig hurtigt ogmed et super resultat hver gang. Nogle gange med bedre resultater end andre
Sunde glutenfri boller

Sunde glutenfri boller

Form forsigtig bollernemed våde hænder og drys dem med birkes. Jeg valgte at nyde bollernemed pålægchokolade
Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Skønne boller, som smager super godt med mælkefrit tandsmør eller med kokosolie. Lad brødet køle helt af, før bollerne brydes fra brødet
Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Rør de to æg ud, tilsæt salt, bagepulver, honning, lunkent vand og husk rør godt sammen og lad det hvile 5 min så husken kommer til sin ret. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g finvalsede havregryn. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene