Boller med hørfrø og kærnemælk opskrifter

Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand ogkærnemælk. Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet
Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

Perfekte glutenfri og proteinrige boller, smagfulde og luftige!

DEJEN SKAL RØRES PÅ RØREMASKINE ELLER MED HÅNDMIXER MEDPISKERIS/DEJKROGE. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Femkornsstykker

Femkornsstykker

Som oftest med surdejs baserede bollerog brød, så er der tale om en ret våd dej, der bedst laves med røremaskine eller alternativt æltes med ske
Havregrynsboller

Havregrynsboller

Hvis man ikke har alle mel eller frøtyper, er de nemme at erstatte med større mængder af nogle af de andre typer
Æbleboller med kanel

Æbleboller med kanel

Tilføj salt, kanel, muskatnød, ingefær, havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand ogkærnemælk
Christiania Boller

Christiania Boller

Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende bollermed anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug
RUGBRØDSBOLLER MED CHOKOLADE

RUGBRØDSBOLLER MED CHOKOLADE

Hæld koldt vand, kærnemælkog øl i en skål og rør gæren ud heri. Den opskrift der så bedst ud endte med at komme fra Plat du Jour, men der blev vist redireret og tilpasset et par gange
Fiberrige luxus squashboller

Fiberrige luxus squashboller

Inden de sættes i ovnen pensles de med mælk og drysses eventuelt med lidt sesamfrø. ½ dl hørfrø. Gær, salt og olie røres ud i lunken vand til gæren er opløst
Glutenfri "rugbrød"

Glutenfri "rugbrød"

lige en besked med mængderne og oplysninger om hvor opskriften stammer fra, så. Så til dig der havde opskriften med

Frk. Curtings koldhævede grovboller

I gærbrød er det sådan, at syrnede produkter, som fx kærnemælk, er med til at bevare fugtigheden, give  en mere elastisk struktur og tilføre god smag

Diætistens fiberbrød

Se flere sunde og slankende opskrifter på brød ogboller her . Når gæren er opløst tilsættes resten af vandet ogkærnemælken sammen med salt, farin, hørfrøog hvedeklid

Pitabrød af den grove slags

Vil du langtidshæve din dej, så kom den i en ikke for lille skål med låg(den hæver jo) sæt den i en plastpose og luk godt for den (som sikkerhed så du ikke har dej i hele køleskabet) og ja, så sætter du den på køl til næste dag

Græskarkerneboller

Dæk dem til med et klæde og lad dem hæve en halv time. Læg klatterne på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hørfrø, sesamfrø, mel og salt og rør det godt sammen