Pensl med æg og drys med solsikkefrø. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekernerog grahamsmel i skålen
gulerødderne, chiafrø, salt, hørfrø og æg blandes i og der røres godt. solsikkekerner, græskarkerner og havregryn blendes sammen, så det får en melet konsistens
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn medgulerødderog kerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Piroggermed karry-kål oggulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder. K-vitamin er blandt andet væsentligt for blodstørksningsprocessen i kroppen, og C-vitamin er vigtigt for vores immunforsvar ogdermed vores evne til at modstå virus og bakterier
Bollernemed smør på - det var bare ren nydelse. Selvom der er gulerødder i, så kan bollerne næppe kaldes for sunde, men det gør nu ikke noget i min optik
Bollerne smager godt helt uden noget – men de er også gode som sandwichboller eller med ost. Til hendes gulerodsboller duede al slags mel, sagde hun og gav mit et link til opskriften
Tilsæt de revne gulerødder sammen med græskarkerner, hørfrø, æg, honning, salt og rugmel. Den originale opskrift er med almindelig hvedemel ogsolsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme