Boller med grahamsmel hvedemel sesamfrø og solsikkekerner opskrifter

Gode boller

Gode boller

Pensles med æg og drysses rundhåndet medsesamfrø. fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Lige dele hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, quinoa eller hvad skabet lige gemmer på. Efter hævningen formes bollerneog rulles i drysset
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Rugboller med chokolade

Rugboller med chokolade

Samtidig sætter du også rugkerner, solsikkekerne ogsesamfrø i blød i vand tildækket natten over på køl
Grovboller

Grovboller

Put dejen i en stor skål og stil den til hævning et lunt sted dækket med et viskestykke. Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg
Kondiboller

Kondiboller

Pensle bollernemed sammenpisket æg og drys evt. medsolsikkekerner. Nej, du får ikke en god kondi af disse boller, men til gengæld får du lækre saftige bollermed mættende indhold
Solskinsbrød med krydderurter

Solskinsbrød med krydderurter

Tilsæt olie, salt, hakkede krydderurter, grahamsmelog det meste af hvedemelet. sesamfrø, havregryn, græskarkerner, hørfrø ogsolsikkekerner
Runes boller - koldhævede

Runes boller - koldhævede

Tag en håndfuld dej med en våd hånd og placer den uformelige masse på en bagepapir. alt efter om du vil have bløde boller eller om du vil have bollermed bid i skorpen
Grove spinat burgerboller

Grove spinat burgerboller

Pensel dem med et sammenpisket æg og drys sesamfrø over. Hæld kogende vand på spinaten, og lad den tø op imens du maser spinat kuglerne med en gaffel

Koldhævede boller

Du kan variere dine bollermed de kerner og frø du lyster. Når dejen hæver i lang tid, og ved en lav temperatur, medfører det at svampe og bakterier formerer sig langsommere

Æble- eller gulerodsboller

Det er en fantastisk lækker opskrift som giver svampede bollermed sprød skal (som tilmed holder sig friske længe) og som kan varieres på massevis af måder

Grove sandwichboller

Pensles herefter med æg pisket sammen med lidt vand( gør det lettere at pensle på) og drysses medsolsikkekerner

5 kornsboller

Tag en håndfuld dej med en våd hånd og placer den uformelige masse på en bagepapir. alt efter om du vil have bløde boller eller om du vil have bollermed bid i skorpen

Øllebrødsboller

Da jeg skulle forme bollernetog gen en skål med vand, som jeg brugte til at dyppe min hånd i før jeg tog en portion dej op