Boller med grahamsmel havregryn og hvedemel opskrifter

Koldhævede boller

Koldhævede boller

Man man fint eksperimentere med at bytte om på målene af grahamsmeloghvedemel – det giver en anden krumme og begge dele bliver dejligt
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

med lidt kerner eller havregryn. hvedemelog det passer med konsistensen. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

Alle ingredienserne, undtagen lidt af hvedemelet, hældes sammen og køres på maskine til en passende konsistens og må gerne være let fugtig
Boller med kefir

Boller med kefir

Kom hvedemel, havregrynoggrahamsmel i en skål. Del den i det ønskede antal boller, og form dem runde med hænderne

Koldhævde boller med Chiafrø

mel (gerne Søris hvedemel, grahamsmel eller en blanding). havregryn. Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg på en bageplade betrukket med bagepapir og skær i passende stykker. Har tidligere købt flere krydderier derinde og det kan virkelig anbefales
Sund koldhævede boller :)

Sund koldhævede boller :)

Tag derefter en spiseske og en klat dej op af gangen og putter den på en bageplade med bagepapir. Dejen skal være så lind at du kan nemt kan røre rundt i den med en grydeske
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Melet tilsættes herefter lidt efter lidt, start med durum og den grove type, og mæt derefter dejen medhvedemel
Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmeloghavregrynog rør godt
Bananboller....

Bananboller....

Hold øje med dem, de skal være gyldne på toppen. Hæld havregrynoggrahamsmel i og rør godt. grahamsmel. havregryn
Koldhævede chiaboller

Koldhævede chiaboller

Calcium og magnesium udgør, sammen med fosfor, den faste masse i knoglerne. Det er nemmest at sætte bollernemed to skeer da dejen stadig er meget våd
Koldhævede morgenboller med chiafrø

Koldhævede morgenboller med chiafrø

Herefter tilsættes salt og honning, hvorefter chiafrø, havregrynoggrahamsmel røres i dejen. Vores morgenboller indeholder altid havregrynoghvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner
Hjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Pensel bollernemed æg og drys med sesamfrø. Det var første gang jeg selv har bagt bollerneogså så var lidt spændt på hvordan de blev