med lidt kerner eller havregryn. hvedemelog det passer med konsistensen. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
mel (gerne Søris hvedemel, grahamsmel eller en blanding). havregryn. Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Tag derefter en spiseske og en klat dej op af gangen og putter den på en bageplade med bagepapir. Dejen skal være så lind at du kan nemt kan røre rundt i den med en grydeske
Hjemmebagte Musli-bollermed alt "sundt fra skabet". Natteravn igen, det blev lidt sent igår med det sidste blog-indlæg, så jeg har været liiiidt træt i hovedet, og ja, jeg ligner nok også lidt en "hængt kat" i dag, ovenpå for lidt søvn, så har valgt at blive indendørs
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmeloghavregrynog rør godt
Herefter tilsættes salt og honning, hvorefter chiafrø, havregrynoggrahamsmel røres i dejen. Vores morgenboller indeholder altid havregrynoghvedemel, men suppleres gerne med andre slags grovere mel, müesli, nødder og kerner