Hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner , men så også en lille smule gulerødder og rødbeder. Jeg har brugt det der hedder Urkorn spelt fuldkornsmel, og man skal sørge for at blande det med almindelig hvedemel, så man får en god mulighed for at brødet hæver godt op
Koldthævede bollermed chiafr. Det skyldes nok at jeg altid er opvokset med rugbrødet i min madpakke, og det gør det også en del lettere, at jeg nu kan smøre mig en sandwich lavet på speltmelog tage den med i madpakken
Disse boller har et højt fedt indhold, men det skyldes udelukkende de mange frø og kerner der er i. Vand, øl, gær, honning og salt kommes i en skål og der røres til gæren er opløst
Kom lidt tomatsauce og ost på toppen af bollerne, så er de perfekte til at pifte madpakken op med. Dejen skal være klistret og blød, da det giver saftige boller, til gengæld bliver de ikke sådan mormoragtig struttende og runde