Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
En dejlig tærte med sprød tærtebund. Godt med revet muskatnød. Kom mel og smør i tern i en skål og bland det med fingrene til det er nogenlunde blandet
Derudover har jeg brugt fuldkornsmel, så de mætter længere og solsikkekerner for knas. Jeg spiser altid havregrød eller skyr med granola i hverdagen, så det er rart at forkæle mig selv med friskbagte boller lørdag og søndag
Tilsæt juice pulp og rør derefter fuldkornsmel og solsikkekerner i. Tag dejen ud næste morgen og brug en ske til at klatte boller op på en bageplade med bagepapir