Boller med fuldkornsmel opskrifter

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær
Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Disse kan simpelthen ikke ældes med de bare næver. Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

fuldkornsmel. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Boller med spinat og kerner

Boller med spinat og kerner

Den her gang blev det til en endnu sundere version, fyldt med spinat og fuldkornsmel De blev virkelig gode og er faktisk ret hurtige at lave
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Boller med surdej

Boller med surdej

Pensel bollernemed oliven olie og flagesalt. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 150 g fuldkornsmel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

En dejlig tærte med sprød tærtebund. Godt med revet muskatnød. Kom mel og smør i tern i en skål og bland det med fingrene til det er nogenlunde blandet
Koldhævede boller med søde kartofler og solsikkekerner

Koldhævede boller med søde kartofler og solsikkekerner

Derudover har jeg brugt fuldkornsmel, så de mætter længere og solsikkekerner for knas. Jeg spiser altid havregrød eller skyr med granola i hverdagen, så det er rart at forkæle mig selv med friskbagte boller lørdag og søndag
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

OPSKRIFT PÅ LÆKRE LYSE OG LUFTIGE BOLLERMED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE. Hun har puttet alle ingredienserne i og hjulpet med at ælte og trille