Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Tjek med en strikkepind eller stegenål, om bollerne er gennembagte. Det er ikke uden grund, at jeg ikke kan beslutte mig for, om jeg vil kalde dem boller eller muffins - og heller ikke, at de er en af mine yndlingseftermiddagssnacks
Mos bananenmed en gaffel, skill egget og bland alle ingrediensene sammen i en bolle. Dryss over revet kokos og server, hvis ønskelig, med litt ekstra kokosmelk
Vend blandingen med vand og gær, og rør dejen lind. Skræl bananerne, vask tomaterne. Stil den til hævning overdækket med et vådt klæde i køleskabet til dagen efter
– Putter ingredienser til boller/pandekager ol. Vi plejer at lave disse lækre bananpandekagermed havregryn, men vi var løbet tør for bananer – tilgengæld havde vi lige købt nogle lækre, søde blåbær
– Putter ingredienser til boller/pandekager ol. Vi plejer at lave disse lækre bananpandekagermed havregryn, men vi var løbet tør for bananer – tilgengæld havde vi lige købt nogle lækre, søde blåbær
Hold øje med dem, de skal være gyldne på toppen. Og derfor blev det til en portion bananboller. Tilsæt mosede bananer, creme fraiche og æg, rør det hele godt sammen
I går morges bagte jeg boller til morgenmaden men jeg havde lyst til noget andet idag. Jeg har købt nogle net med økologiske blodappelsiner og de er bare så saftige og søde så jeg har brugt en hel skrællet appelsin, den halve avokado og den godt modne banan sammen med de øvrige ingredienser
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins medbanan og mysli