D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
Når dejen er hævet formes bollerne og sættes over på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dejen til at hæve lunt med et viskestykke over i en halv time
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet ægmed skyr. De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Form farsen til kyllingeboller på størrelse med bordtennisbolde. Den er proppet med grøntsager. Læg løgene lidt til side, kom lidt mere olie i gryden og svits karryen
Pensl med sammenpisket æg eller mælk. Hæv bollerne igen i ca. med lidt havregryn. 1 æg eller lidt mælk til pensling. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca
Pensl dem medæg og mælk som er pisket sammen, og bag dem i ca. Men da jeg sad og bladrede i min meget gamle (og meget slidte ) bog med opskrifter, faldt jeg over den her opskrift
FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine