Det bliver de kun bedre af. I Magnus vuggestue må man ikke have kager eller lignende med på fødselsdage, så jeg lavede fødselsdagsboller med tørret frugt i
På billedet er der jo kun en halv, men nedenstående opskrift giver en hel lagkage. Når mælkeblandingen koger piskes æggeblandingen i et par sekunder til cremen tykner
Min dej kunne god tage alt melet, men tilsæt lidt ad gangen, så du er sikker på den ikke bliver tør. Hvis du kun vil have en af tingene, laves en dobbeltportion af det
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavetpå en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Sovsen kan også få den rette tykkelse ved at bruge meljævninglavet af hvedemelog koldt vand. Jeg kender i øvrigt folk – mænd kun, faktisk – der mener, at de ikke har fået ”rigtig” mad, hvis ikke det var kød, kartofler og sovs – masser af sovs