Boller koldhævet surdej opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rug surdej. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Rugsurdej. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Bland rugsurdejen og kernerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). Dejligt, dejligt brød til morgenmaden med en fin, sødlig eftersmag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bollerne er bagt med min nye surdej (som stadig lever), men hvis man kan få fat i gode burgerboller kan man jo springe over gærdet her
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hjemmelavede burgerboller med surdej som bare smager helt vildt godt. Surdejen kan sagtens udelades og erstattes med mælk - jeg er bare så glad for min nye surdej at jeg kommer den i alt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej. 1 dl surdej. Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Serverede det til aftensmad med lidt hummus, prosciutto, bøffelmozzarella og friske tomater
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

1 dl surdej (kan udelades). 1 dl surdej (kan udelades). En lille, nem snack til eftermiddagen. Mine børn elsker dem
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den kræver en surdej, som man enten selv kan lave eller kan få af nogen som har en. Jeg lavede selv min surdej efter Claus Meyers opskrift
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det bliver lavet uden surdej, men skal til gengæld stå to døgn inden det kan bages. Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Sundere chokoladeboller

Sundere chokoladeboller

For at gøre den syndige lækkerbisken bare lidt sundere, valgte vi at tage en halv portion af dejen til dette surdejsbrød, og blande med ca
Manitoba boller med et pift

Manitoba boller med et pift

Opskriften tilsiger en italiensk tørret surdej, men jeg brugte min egen tynde surdej og har man ikke surdej, så kan de godt bages alligevel
Boller på ølandshvede og manitoba mel

Boller på ølandshvede og manitoba mel

Jeg har den tynde surdej (biga) for tiden og det var på tide at bruge af den, så den kunne blive frisket op og derfor er der også surdej i denne opskrift
Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rustikke rugboller med malt og femkorn

Oplæs gæren i vandet og bland surdej, rugmel, maltmel og femkorn i det opløsningen. Disse boller er dog grove og der er tilmed intet snyd over dem
Sandwichbrød

Sandwichbrød

Hvis man køber en sandwich på en cafe, en fancy bager eller tankstationer der laver ”gourmet” sandwich, så bruges der ofte flade brød bagt som rigtige boller og ikke noget hvidt brød fra et supermarked
Ciabatta sandwich

Ciabatta sandwich

Sandwich brød er jo egentlig bare lidt store boller, men de gør en forskel i madpakken eller på skovturen, om det er et brød der er lavet som en sandwich, eller en relativ rund bolle
Brød til julen

Brød til julen

Julebrød, klar til at blive til boller og et Winston knot. Al brød til julefrokosten er lavet med surdej og den tager en lille uge at få klar